Advier is één van de initiatiefnemers van het kennisplatform bedrijveninvesteringszone.nl.  Als kennis en kunde leverancier voor duurzame mobiliteitsoplossingen voor Business- Improvement Districts is Advier in aanraking gekomen met deze bottum up wet. Advier is in Nederland actief om de kennis van deze ‘tool’ die Private investeringen in het publieke domein mogelijk maakt te verspreiden. Ook geeft het Advier de mogelijkheid te leren van buitenlandse successen met Privaat Publiek Partnership en actief te leren op het onderwerp mobiliteit in de business case vastgoedontwikkeling en beheer.

Meer informatie:

Privaat gebiedsmanagement en parkeren
Verkeer in Beeld: In werking treding wet Bedrijven Investeringszone

Contactpersoon Elke Kroft
Website www.bedrijveninvesteringszone.nl

Op 1 mei is het platform bedrijveninvesteringszone.nl gelanceerd en daarmee kunnen (potentiële) Bedrijven Investeringszones lid worden van een coöperatie die zich richt op het delen en ontwikkelen van kennis rondom Bedrijven Investeringszones.


Bedrijven Investeringszone

Een Bedrijven Investeringszone (BIZ) biedt ondernemers de mogelijkheid het initiatief te nemen om, aanvullend op de inspanningen van de overheid, te investeren in de kwaliteit van hun directe leef- en werkomgeving.

Wat een vereniging van eigenaren (VVE) is voor een gebouw, is de BIZ voor een bedrijventerrein, kantorenpark of winkelgebied.


Lidmaatschap Bedrijveninvesteringszone.nl

Ondernemers, vastgoedeigenaren en/of (toekomstige) BIZ-en staan centraal en kunnen lid worden van een ledencooperatie. Daarmee geven ze richting aan een uitvoeringsorganisatie die opgedane kennis en ervaring bij BIZ-en uitdraagt en borgt. Een betere samenwerking tussen deze individuele initiatieven werkt inspirerend en leidt sneller tot succes.


De website van bedrijveninvesteringszone.nl

Bedrijveninvesteringszone.nl biedt het laatste BIZ-nieuws in de vorm van blogposts, een dagelijks online BIZ-magazine en BIZ-tweets.

De maandelijkse nieuwsbrief zorgt ervoor niemand iets hoeft te missen van de laatste ontwikkelingen op BIZ-gebied. Leden kunnen gebruik maken van de BIZ-locator, waarmee ze inzicht krijgen in de locaties en contactgegevens van andere BIZ-en in Nederland.

Contactpersoon Elke Kroft
Website www.bedrijveninvesteringszone.nl